"Desk ile Tanışın" için sonuçlar sıralanmıştır. Aranma: 860

Desk ile Tanışın

http://one.rastgelelik.com/desk-ile-tanisin

Rastgelelik Desk, kişi ve kurumlara özel web sayfa ve içerik platformu sunmayı amaçlayan bir hizmettir. Son eklenen desklerden bir örneği aşağıda bulabilirsiniz.

Rastgelelik platformunun en gelişmiş hizmetlerinden birisidir. Adeta birbirinden farklı sayfa ve sitelerin yansımaları ve özgün halleri Desk ile mümkün olabilmektedir.
www.rastgelelik.com/deskadi şeklinde uzantıyla yayınlanan, birden farklı tasarım, format ve özellikle sunulan paneldir. Firma, haber, film, kavram, yardım, viki, sözlük, kitap gibi birçok farklı türde deskler mevcuttur. Birçok unsuru barındıran deskin yardım alınarak gerçekten büyük bir web ağa dönüştürülmesi mümkündür. HTML, CSS, Javascript gibi birçok dili desteklemektedir. kullanım ve yönetim paneli basittir. Dışardan iframe ve script sayfa kullanımına imkan verilmektedir. Kişi, adeta tüm sayfayı baştan yaratabilme yetkisine sahiptir. Desk, basit bir takım eklenti, uygulama ve araçlarla zenginleştirilmiştir. Ancak birçok geliştirilebilir uygulama gibi, Desk hizmetinin de gelişime ihtiyacı vardır. Birçok araç, uygulama ve eklenti geliştirilmesi ve geliştirici kitlesi gerekmektedir. Desk, sosyal medya platformları gibi paylaşıma, yorumlara izin imkan tanımaktadır.
#Desk, #desk nedir?


Daha fazlası şuan mevcut değil.