Kendi Arama Motoru Sayfanızı Oluşturun!

"3 Adımda Ücretsiz Kendi Arama Motoru Sayfanızı Kurabilirsiniz."
18.01.2018 tarihinde Rastgelelik.com tarafından yayınlandı.Kendi Arama Motoru Sayfanızı Oluşturun!

Rastgelelik.com olarak Arama Motoru hizmetimizle beraber bir adım daha ileri gittik ve herkesin kendi arama motoru sayfasını kurabilmesine olanak sağladık. Blog, Viki, Site, Sayfa diye İnternette kendi platformumuzu kurabilme imkanımız var. Biz de artık arama motoru sayfasını da tıpkı Desk hizmetimiz gibi yayına sunduk. 

ww.rastgelelik.com/aramamotoruadi şeklinde sayfa adresiyle beraber kendi logonuzu yükleyebileceğiniz ve ayarlama özelliği bulunan arama motorunuzu oluşturabilirsiniz. Hem de 3 adımda hazır hale getirebilirsiniz. 
Adını Belirle > Logo yükleyip, Hakkında bir şey yaz > URL belirle ve Yayınla... 

Google ve Rastgelelik Arama Altyapılarını kullanmaktayız. Dileyen Google, dileyen Rastgelelik altyapısını seçebilmektedir. İlerleyen zamanlarda TurTc, Çokya, Vuhuv gibi Türk arama motorlarının altyapıları da sistemimize entegre edilerek, seçilebilir hale gelecektir. Örnek olarak Fenerbahçem Arama Motoruna ve aşağıdaki demolara göz atabilirsiniz. 

Google Altyapılı Demo | Rastgelelik Altyapılı Demo | Turtc Altyapılı Demo 


Bir Arama Motoru Sayfasında aynı zamanda Blog ve Viki hizmetini de sağlıyoruz. Arama Motorunuzun Blogunda da özel paylaşım ve tanıtımlar yapabilirsiniz. (İlerleyen zamanda Blogger ve Wordpress gibi sitelerin entegre edilebilmesi sağlanacaktır.)
Wikidot altyapısıyla geliştirilen Vikinizde kendi maddenizi geliştirebilir ve birçok maddede arama motorunuzu yaygınlaştırabiliriniz. 
"Kendi Arama Motorunu Kur" Projemizle ilgili sorularınız için Sıkça Sorulan Sorular bölümüne ve Yardım Paneli'ne bakabilirsiniz. 

Siz de kendi arama motoru sayfanızı 3 adımda kurmak için Tıklayın!

*Projemiz beta aşamasındadır. Hatalı olduğunu veya geliştirilmesini düşündüğünüz kısımları bize iletmekten çekinmeyiniz. 

“Kendi Arama Motoru Sayfanızı Oluşturun!” adlı blog yazımızı faydalı bulduysanız yorum yapmayı ve paylaşmayı unutmayın.
Eklentiler: Görsel 1
Kategori: Rastgelelik Arama Motoru | Anahtar Sözcükler: ücretsiz arama scripti, kendi arama motorunu kur, online arma motoru scripti, google destekli arama, scriptsiz arama motoru, arama motoru yapmak, arama motoru kur, kendi arama motorunu yap, rastgelelik arama motoru,
Alt Yapı Desteği Yazarı
jungnet

Toplam Yorum: 1
avatar

Bu içerik sayfamıza Google arama motoruna "Rastgelelik Kendi Arama Motoru Sayfanızı Oluşturun!" yazıp aratarak da ulaşabilirsiniz.

Kendi Arama Motoru Sayfanızı Oluşturun! Google'da ara
Takip: 57-1//1577981508 https://gencmevtoo.ucoz.net/blog/rss/