Adım Adım Tamamlanıyoruz

"Sonrasında gelsin desk, çeviri ve dahası..."
09.12.2017 tarihinde Rastgelelik.com tarafından yayınlandı.Adım Adım Tamamlanıyoruz

Adım adım gerçekten de tamamlanıyoruz. Rastgele bilgi, film, sayfa, site, blog, pub derken; yan ürün ve hizmetleri de ekleyelim dedik. Dosya, Blog, Desk, Foto diye sıralanıp gitti listemiz. Adım adım her ürünü, her hizmeti tamamlıyor ve hizmete sunuyoruz. Akabinde de içeriğini dolduracak ve tanıtımlarına başlayacağız. Son olarak "Dosya Yükle-Paylaş" servisi de yayına girdi. Birden fazla görsel, dosya ve belge yükleyip, paylaşabilirsiniz. Ayrıca yüklediğiniz görselin birçok formatta ve özellikte hazır koduna da ulaşabilirsiniz. Rar, word, exe, swf, pdf, jpg, png gibi birçok formatı destekliyoruz. 


Blogumuzu da yaptıklarımızla, fikir ve gelişmelerle şekillendirip, geliştireceğiz. Kahvemizi yudumlarken değil, sıcak çikolatamızı nefesimizin eşsiz tonunda yudumlarken makale ve yazılarımızı da kaleme alacağız. Siz değerli konuk ve üyelerimizle de bir bütün halinde ekip olmanın onurunu yaşayacağız. 

Zaman gelecek "Nedir" sorusuna cevap vereceğiz, zaman gelecek "Nedenlere" cevap arayacağız. Kimi zaman bilgi aktarırken, kimi zaman da duygularımızı aktarmaya çalışacağız. Siz kıymetli konuklarımızın da bize bu yolculukta eşlik etmesini ve katkıda bulunmasını içtenlikle temenni ediyoruz. 

“Adım Adım Tamamlanıyoruz” adlı blog yazımızı faydalı bulduysanız yorum yapmayı ve paylaşmayı unutmayın.
Eklentiler: Görsel 1
Kategori: Rastgelelik Arama Motoru | Anahtar Sözcükler: schritt und schritt, adım adım tamamlanıyoruz, step and step, adım adım,
Adım Adım Tamamlanıyoruz Yazarı
jungnet

Toplam Yorum: 0
avatar

Bu içerik sayfamıza Google arama motoruna "Rastgelelik Adım Adım Tamamlanıyoruz" yazıp aratarak da ulaşabilirsiniz.

Adım Adım Tamamlanıyoruz Google'da ara
Takip: 11-1//1581583247 https://gencmevtoo.ucoz.net/blog/rss/